Voor een volledig overzicht van het

Programma in schema

kun je op bovenstaand link klikken.

Praktische gegevens

Plaats: Geert Groote College, Frederik Roeskestraat 84, Amsterdam

Tijd: Zaterdag 14 februari 2015 vanaf 9.15 uur, aanvang 10.00 uur, einde 17.15 uur

Aanmelding en informatie: Bij voorkeur via het aanmeldformulier  via de website. Bij  eventuele aanmelding per e-mail of post: graag bericht sturen met naam, volledig adres en postcode, e-mail adres en telefoonnummer, beroep, student ja/ nee, vegetarisch ja/ nee.
U kunt uw aanmelding per e-mail sturen naar info@conferentie-ag.nl of per post naar: AViN, Boslaan 15, 3701 CH Zeist

Sluiting aanmelding: 12 februari 20:00 uur via deze website. Daarna bij de inschrijfbalie voor aanvang van de conferentie. Bij late betaling: voor de zekerheid graag uw bewijs van betaling meenemen.

Betaling: Direct bij aanmelding € 95,- (€ 50,- ,voor studenten) overmaken op rekening NL11 INGB 0000 0097 16, t.n.v. Antroposofische Vereniging te Zeist, o.v.v. CAGMS 2015, met naam van de deelnemer(s). Na overmaking is de aanmelding definitief. Inschrijving op volgorde van binnenkomst.
Bij annulering tot 2 weken voor de conferentie wordt 50% van het betaalde bedrag terugbetaald, daarna is het hele bedrag verschuldigd.

Accreditatie: elke deelnemer krijgt een certificaat van deelname. Bij elke beroepsvereniging in de antroposofische gezondheidszorg is accreditatie aangevraagd. Men kan dus aantonen deelgenomen te hebben en daarmee accreditatie punten bij de beroepsvereniging verwerven.

Route beschrijving: Komt u met de trein?: Vanaf het station Amsterdam Zuid is het ongeveer tien minuten lopen. Verlaat het station aan de Noordzijde; loop onder het viaduct (tevens fietsenrek) door en sla, parallel aan het fietspad, linksaf. Loop rechtdoor totdat je opnieuw onder een weg doorloopt en direct een T-splitsing bereikt. Sla rechtsaf en bij de eerste gelegenheid weer linksaf. Je bent nu in de Fred. Roeskestraat. Je vindt het GGCA na ongeveer vierhonderd meter aan je rechterhand.

Komt u met de bus/tram?: De volgende trams hebben een halte bij de Fred. Roeskestraat/ IJsbaanpad: 16 en 24; metro 51 stopt op Station Zuid, metro 50 op halte Amstelveenseweg; de bussen 65, 170, 172, 258, N70 en 271 stoppen allemaal in de buurt van de school.

Komt u met de auto? Zorg vanuit elke richting dat je op de A10 uitkomt. Neem afslag S108 (Buitenveldert); sla onderaan rechtsaf en neem de eerste afslag naar rechts. Dit is de Fred. Roeskestraat. Na driehonderd meter ben je bij het GGCA.
Parkeren: Tegenover het GGC is geen mogelijkheid meer tot  parkeren. Het is mogelijk voor €8.—per dag P+R te parkeren bij het Olympisch stadion . Alleen moet je dan als je terugkomt een incheck op de OV kaart hebben vanuit zone centrum.
Het is vrij parkeren op zaterdag op de  Gustav Mahlerlaan, achter de sportvelden, 15 minuten lopen naar het GGC. Route: Afslag S108, Amstelveenseweg richting VU, rechtsaf Boelelaan in. Onder VU door rijden en daarna eerste links, de Gustav Mahlerlaan. Doorrijden. Aan het eind maakt de weg een scherpe bocht naar rechts. Daar komen de parkeervakken. Zij horen bij de sportvelden. Vandaar lopen naar de school: In de richting van de auto doorlopen tot de volgende cruising. Daar naar links, de Parnassusweg. Onder de A10 door. Om het gerechtsgebouw linksaf de Fred. Roeskestraat inlopen.

De voorbereidingsgroep, in afstemming met de Medische Sectie raad, het lectoraat AG, de academie AG, de NVAZ en het Edith Maryioncollege: Erik Baars, John Benjamin, Koop Daniëls, Manfred Flessner,  Dick Keizer, Derk Klein Bramel, Mirjam Lugthart, Danja van der Meer, Joukje Pothoven, Truida de Raaf.

Logistieke organisatie: Mirjam Lugthart, info@conferentie-ag.nl

Hieronder kun je de poster downloaden:

LCMS_poster_lr

En hier staat het

Programma in schemaProgramma

  09.30 Inloop, koffie en thee

  Plenaire gedeelte

  10.00 Welkom en samen zingen

  10.15 Inleiding door Clarine Campange

  Keuze activiteiten

  10.45 Velerlei programma onderdelen met een doorlopende lunch tussen 12.30 en 14.45 uur

  16.00 Koffie en thee

  Plenaire gedeelte

  16.30 Kleine groepgesprekjes

  16.45 Uitleiding door Machteld Huber

  17.15 Afsluiting


  De keuze-activiteiten bestaan uit diverse werkgroepen, meditatie werkplaatsen, ervaringsverhalen, lezingen en kunstzinnige- of doewerkgroepen. Er zijn ook doorlopende activiteiten, waaronder films, boekentafels, inwrijvingen, etc.

  U kiest uw activiteiten zelf. Er zullen voor elke activiteit toegangskaartjes liggen die men pakken kan. Daarbij geldt: vol is vol.

  Het volledige programma kunt u vinden op de pagina Praktisch.