Praktische gegevens

Plaats: Geert Groote College, Frederik Roeskestraat 84, Amsterdam

Tijd: Zaterdag 13 februari 2016 vanaf 9.30 uur, aanvang 10.00 uur, einde 17.15 uur

Aanmelding en informatie: Bij voorkeur via het aanmeldformulier  via de website. Bij  eventuele aanmelding per e-mail of post: graag bericht sturen met naam, volledig adres en postcode, e-mail adres en telefoonnummer, beroep, student ja/ nee, keuze 1 t/m 5.
U kunt uw aanmelding per e-mail sturen naar info@conferentie-ag.nl of per post naar: Logistieke organisatie conferentie-ag p.a. Dirk Klompweg 27, 1861 NA Bergen.

Sluiting aanmelding: vrijdag 9 februari 9:00 uur via deze website. Daarna bij de inschrijfbalie voor aanvang van de conferentie. Bij late betaling: voor de zekerheid graag uw bewijs van betaling meenemen.

Betaling: Direct bij aanmelding € 95,- (€ 50,- ,voor studenten) overmaken op rekening NL07 TRIO 0391 0612 32, t.n.v. AViN Conferenties, o.v.v. CAG 2016, met naam van de deelnemer(s). Na overmaking is de aanmelding definitief. Inschrijving voor de werkgroepen op volgorde van binnenkomst betaling.
Bij annulering tot 2 weken voor de conferentie wordt 50% van het betaalde bedrag terugbetaald, daarna is het hele bedrag verschuldigd.

Accreditatie: elke deelnemer krijgt een certificaat van deelname. Bij elke beroepsvereniging in de antroposofische gezondheidszorg is accreditatie aangevraagd. Men kan dus aantonen deelgenomen te hebben en daarmee accreditatie punten bij de beroepsvereniging verwerven.

Route beschrijving: Komt u met de trein?: Vanaf het station Amsterdam Zuid is het ongeveer tien minuten lopen. Verlaat het station aan de Noordzijde; loop onder het viaduct (tevens fietsenrek) door en sla, parallel aan het fietspad, linksaf. Loop rechtdoor totdat je opnieuw onder een weg doorloopt en direct een T-splitsing bereikt. Sla rechtsaf en bij de eerste gelegenheid weer linksaf. Je bent nu in de Fred. Roeskestraat. Je vindt het GGCA na ongeveer vierhonderd meter aan je rechterhand.

Komt u met de bus/tram?: De volgende trams hebben een halte bij de Fred. Roeskestraat/ IJsbaanpad: 16 en 24; metro 51 stopt op Station Zuid, metro 50 op halte Amstelveenseweg; de bussen 65, 170, 172, 258, N70 en 271 stoppen allemaal in de buurt van de school.

Komt u met de auto? Zorg vanuit elke richting dat je op de A10 uitkomt. Neem afslag S108 (Buitenveldert); sla onderaan rechtsaf en neem de eerste afslag naar rechts. Dit is de Fred. Roeskestraat. Na driehonderd meter ben je bij het GGCA.
Parkeren: Tegenover het GGC is geen mogelijkheid meer tot  parkeren. Het is mogelijk voor €8.—per dag P+R te parkeren bij het Olympisch stadion . Alleen moet je dan als je terugkomt een incheck op de OV kaart hebben vanuit zone centrum.
Het is vrij parkeren op zaterdag op de  Gustav Mahlerlaan, achter de sportvelden, 15 minuten lopen naar het GGC. Route: Afslag S108, Amstelveenseweg richting VU, rechtsaf Boelelaan in. Onder VU door rijden en daarna eerste links, de Gustav Mahlerlaan. Doorrijden. Aan het eind maakt de weg een scherpe bocht naar rechts. Daar komen de parkeervakken. Zij horen bij de sportvelden. Vandaar lopen naar de school: In de richting van de auto doorlopen tot de volgende kruising. Daar naar links, de Parnassusweg. Onder de A10 door. Om het gerechtsgebouw linksaf de Fred. Roeskestraat inlopen.

De voorbereidingsgroep, in afstemming met de Medische Sectie raad, het lectoraat AG, de Academie AG, de NVAZ en het Edith Maryoncollege: Erik Baars, John Benjamin, Koop Daniëls, Manfred Flessner, Marko van Gerven, Derk Klein Bramel, Mirjam Lugthart, Joukje Pothoven, Truida de Raaf, Ted van Schie.

Logistieke organisatie: Mirjam Lugthart, info@conferentie-ag.nl

Hieronder kun je de poster en de brochure downloaden:

Poster LCMS

Brochure 2016Programma

  09.30 Inloop, koffie en thee

  10.00 Opening

  10.10 Theatraal miniatuurtje met rode draad door Marjolein Baars

  10.30 Interview door Alexandra Buijsman met drie ervaringsdeskundigen: Willemijn Soer, Steven ten Brinke en Hugo Versteeg

  11.00 Pauze

  11.30 Rinke Visser, biografisch coach ‘Het leven is om mij heen’

  11.55 Marie-José Gijsberts, specialist ouderengeneeskunde ‘Spirituele zorg aan het einde van het leven? Dat kan veel beter!’

  12.20 Hans Hobbelen, lector healthy lifestyle , ageing en healthcare ‘Healthy aging en zorg’

  12.45 Lunch

  14.00 Werkgroepen

  15.45 Pauze

  16.00 Koffie en thee

  16.15 Suzan van der Pas, lector sociale innovatie en ondernemerschap ‘Sociale innovatie in de organisatie van zorg voor ouderen’

  16.35 Astrid van Zon, directeur-bestuurder ‘Welke veranderingen vraagt de participatie samenleving van ons?’

  16.55 Afsluiting