Praktische gegevens

Plaats: Geert Groote College, Frederik Roeskestraat 84, Amsterdam

Tijd: Zaterdag 8 februari 2014 vanaf 9.30 uur, aanvang 10.00 uur, einde 17.00 uur

Aanmelding en informatie: Bij voorkeur via het aanmeldformulier  via de website. Bij  eventuele aanmelding per e-mail of post: graag bericht sturen met naam, volledig adres en postcode, e-mail adres en telefoonnummer, beroep, student ja/ nee, vegetarisch ja/ nee, 1e t/m 5e voorkeur (het nummer van de werkgroep is voldoende).
U kunt uw aanmelding per e-mail sturen naar info@medischesectie.nl of per post naar: AViN, Boslaan 15, 3701 CH Zeist

Sluiting aanmelding: 7 februari 20:00 uur via deze website. Daarna bij de inschrijfbalie voor aanvang van de conferentie.

Betaling: Direct bij aanmelding € 90,- (€ 50,- ,voor studenten) overmaken op rekening NL11 ING 0000 0097 16, t.n.v. Antroposofische Vereniging te Zeist, o.v.v. CMS 2014, met naam van de deelnemer(s). Na overmaking is de aanmelding definitief. Inschrijving op volgorde van binnenkomst.
Bij annulering tot 2 weken voor de conferentie wordt 50% van het betaalde bedrag terugbetaald, daarna is het hele bedrag verschuldigd.

Route beschrijving: Komt u met de trein?: Vanaf het station Amsterdam Zuid is het ongeveer tien minuten lopen. Verlaat het station aan de Noordzijde; loop onder het viaduct (tevens fietsenrek) door en sla, parallel aan het fietspad, linksaf. Loop rechtdoor totdat je opnieuw onder een weg doorloopt en direct een T-splitsing bereikt. Sla rechtsaf en bij de eerste gelegenheid weer linksaf. Je bent nu in de Fred. Roeskestraat. Je vindt het GGCA na ongeveer vierhonderd meter aan je rechterhand.

Komt u met de bus/tram?: De volgende trams hebben een halte bij de Fred. Roeskestraat/ IJsbaanpad: 16 en 24; metro 51 stopt op Station Zuid, metro 50 op halte Amstelveenseweg; de bussen 65, 170, 172, 258, N70 en 271 stoppen allemaal in de buurt van de school.

Komt u met de auto? Zorg vanuit elke richting dat je op de A10 uitkomt. Neem afslag S108 (Buitenveldert); sla onderaan rechtsaf en neem de eerste afslag naar rechts. Dit is de Fred. Roeskestraat. Na driehonderd meter ben je bij het GGCA.
Parkeren: Beste en goedkoopste optie is de parkeergarage bij het stadion. Voor de school is ook enige parkeerruimte. Het parkeertarief van Amsterdam Zuid is 3 euro per uur, ook ’s avonds. De betaalautomaat accepteert munten, chipper.

De voorbereidingsgroep, in afstemming met de Medische Sectie raad: Erik Baars, Arie Bos, Ghiti Brinkman, Wim Cornelisse, Koop Daniëls, Marko van Gerven, Marie-José Gijsberts, Mirjam Lugthart, Joukje Pothoven, Madeleen Winkler.

Logistieke organisatie: Mirjam Lugthart, info@medischesectie.nl

De Medische Sectie maakt deel uit van de Antroposofische Vereniging in Nederland en van de Vrije Hogeschool voor Geesteswetenschap.

Download hier de digitale flyer

Programma

 • 09.30 Inloop, koffie en thee
 • 10.00 Opening
 • 10.10 Twee verhalen van ervaringsdeskundigen
 • 10.40 Arie Bos: Waar zit de pijn?
 • 11.25 Werkgroepen
 • 13.00 Lunch
 • 14.00 Werkgroepen vervolg
 • 15.15 Thee
 • 15.45 Yolanthe Cornelisse: Muziek verlicht
 • 16.15 Hannie Bakker: De patiënt met pijnklachten in therapie
 • 16.50 Afsluiting